Çeyizlik Lif Yapılışı

Çeyizlik lifler, gündelik yaşamda kullanılan liflere oranla daha güzel görünüme sahip olan liflerdir. Çeyizlik lif yapılışı tabii ki tercih edilen modele göre değişmektedir. Sizlere yapılışı kolay olan ve bir o kadar da güzel görünüme sahip olan bir adet lif modelini sunacağız. Sayfamızdaki resimli anlatımdan yola çıkarak mevcut çeyizlik lif modelini kolay bir şekilde sizler de yapabilirsiniz.

Anlatımlı çeyizlik lif yapılışı basit bir model ele alınarak hazırlanmıştır. Biz lif yapmak için beyaz renge sahip ipliği seçmiş bulunmaktayız. Eğer sizin renginiz farklıysa farklı renkleri kullanarak da aynı güzellikte lifleri yapabilirsiniz. Çeyizlik lifler özellikle el işi olan ürünleri satan mağazalarda bulunmaktadır. Elinizden örgü işi gelmiyorsa bu lif modellerini çok düşük fiyatlara el işi ürünlerini satan mağazalardan temin etmeniz mümkündür.

Şimdilik sizlere bir adet anlatımlı çeyizlik lif yapılışı hakkında bilgi vereceğiz. Zaman içerisinde yeni materyaller elimize geçtikçe sizlere farklı lif modellerinin de nasıl yapıldığını anlatacağız. Sizin elinizde güzel lif modelleri varsa bu çeyizlik lif modellerini bizlere göndererek web sitemizde yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. İlerleyen zaman içerisinde yapmış olduğunuz lifleri satmak isteyenler olursa bu kişiler için de ayrı bir bölüm açarak satışlarınıza yardımcı olmaya çalışacağımızdan emin olabilirsiniz.

Çeyizlik lif anlatımı








Sizler için hazırlamış olduğumuz anlatımı çeyizlik lif yapılışı bu şekildedir. Bu lif modeli en dayanıklı lif modellerinden birisidir. Niyetiniz yaptığınız lifi uzun süre kullanmaksa bu lif modeli aşırı derecede sık örgüye sahip olduğundan dolayı uzun süre kullanılabilecek bir modeldir.